Magneti

Ai nevoie de adezivul potrivit pentru super-magnetii tai?

UHU plus endfest 300 a indeplinit cu succes toate cerintele testelor noastre. Am lipit cu el super-magneti de urmatoarele materiale: metal, sticla, portelan, ceramica, lemn, carton, pietre si beton. Si nu numai asta: am expus magnetii la temperaturi extreme, i-am lasat sa cada pe pamant sau i-am lovit impreuna cu alti magneti. Nici una dintre aceste conexiuni nu s-a dezlipit cu oricare dintre aceste teste! Recomandam acest adeziv cu cele mai puternice convingeri.

2 tuburi; volum 33g. Pachetul include gratuit in livrare si o mica bucata de hartie abraziva.

Ce adeziv ar trebui sa folosesc pentru a lipi super-magneti mei? Aceasta este cu siguranta una dintre cele mai frecvente intrebari pe care o primim de la clientii nostri. Pentru o lunga perioada de timp nu am avut un raspuns acceptabil, pana cand am inceput in cele din urma sa efectuam unele teste. Acum va putem oferi nu numai un raspuns competent ci si cel mai bun adeziv al nostru. Va recomandam cu toata convingerea sa folositi UHU plus endfest 300 pentru lipirea super-magnetilor!

Materiale pe care poate fi aplicat adezivul: metal, sticla, portelan, ceramica, lemn, marmura, piatra, beton, thermoset, materiale plastice din fibra de sticla, PVC rigid, cauciuc, spuma sintetica (polistiren).
Atentie: Adezivul nu este potrivit pentru toate materialele plastice.

Utilizare:
Suprafata trebuie sa fie uscata si fara praf sau grasimi.
Inaspriti orice suprafata neteda inainte de lipire.
Amestecati liantul si intaritorul in raport de 1:1.
Aplicati adezivul pe un singur produs. Daca lucrati cu suprafete aspre, se aplica adezivul pe ambele elemente. Asezati elementele unul impotriva celuilalt fara a apasa.
Lasati sa se usuce timp de 2 ore la temperatura camerei.

Intarire: Timpul de intarire depinde de temperatura, deoarece prin incalzirea elementelor se micsoreaza timpul de intarire al adezivului.
Temperatura – Intarire – Rezistenta în N / cm ²
20 ° C – 12 ore – 1200
40 ° C – 3 ore – 1800
70 ° C – 45 min – 2000
100 ° C * – 10 min – 2500
180 ° C * – 5 min – 3000
10 N / cm ² = 1 kg / cm ²
* Va rugam sa retineti ca majoritatea magnetilor nostri neodim isi pierd magnetismul la temperaturi > 80 ° C, prin urmare, aceste temperaturi de intarire ies din discutie.
Urmati sfaturile de siguranta de pe ambalaj.

Pentru informati mai detaliate, va rugam sa cititi fisa tehnica.

Iata cateva sfaturi speciale privind lipirea magnetilor:
1) Inainte de lipirea magnetilor, de-gresati-i cu alcool sau, si mai bine, slefuiti suprafetele cu smirghel (inclus in livrare)!
2) Atunci cand este posibil, folositi suficient adeziv, astfel incat acesta sa iasa prin partile laterale si sa lipeasca si aceste parti in locul in care introducem magnetii. In acest caz, inaspriti si fetele lateraleal emagnetului cu hartie abraziva inainte de aplicarea adezivului.
3) Atunci cand este posibil, introduceti magnetii in gauri, astfel ca adezivul sa adere pe toate laturile.

Lasă un răspuns