Jucarii magnetice

Hearts of Attraction

Hearts of Attraction

Va prezentam un nou joc magnetic, cu reguli simple: de la 2 pana la 5 jucatori, care isi aseaza inimile magnetice pe o suprafata fina in asa fel incat sa nu se atinga.( poate fi destul de dificil daca nu aveti o suprafata mare pe care sa jucati, din cauza fortei de atractie a magnetilor). Fiecare jucator ia o inima pentru a o folosi ca tinta, apoi plaseaza lovitura spre marginea suprafetei si colecteaza celelalte inimi.

Din cauza fortei de atractie, inimile se for atrage intre ele. Jucatorul care a lansat inima isi poate aduna inimile colectate. Cand tabla se goleste, adica ramane fara inimi, atunci cel care are cele mai multe, devine castigator. Nu sunt niste reguli exacte care indica unde ar trebui sa pozitioneze magnetul cel care lanseaza. Instructiunile includ si reguli pentru joc avansat, care adauga mai multe provocari si normal, devine mai greu si mai atractiv.

Timpul de joc rapid este perfect pentru adolescenti. Este nevoie doar de 10 minute pentru o runda, iar ele pot fi jucate de nenumarate ori.

Din motive de securitate, jocul este recomandat copiilor de peste 14 ani. Setul vine cu un saculet rosu din catifea unde puteti sa tineti magnetii.

Lasă un răspuns