Foaie magnetica autoadeziva, format A4, grosime 1 mm

HMS-A4-STIC

New

14,88 lei

tax incl.

Livram oriunde in tara

Livrare in 24h

Plati sigure

Expertul tau in magneti

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 lei.

Foaia magnetica A4 cu o parte autoadeziva poate fi taiata la dimensiunea dorita si folosita cu succes la agatat obiecte mari, care necesita o putere de atractie sporita.
Partea vizibila, magnetica, are culoarea gri spre negru inchis.
O foaie magnetica este produsa din ferita de strontiu si material plastic flexibil.
Cu Detectorul de flux vizualizam magnetizarea lamelara a acestei foi magnetice. Polul nord si polul sud alterneaza la distante mici, ceea ce duce la o aderenta mai mare pe suprafetele feromagnetice.
Foaia este magnetizata anizotropic, ceea ce ii confera o putere de atractie mai mare decat a altor foi magnetice standard.
Puteti taia cu usurinta foaia la dimensiunea dorita cu o foarfeca normala. Dupa decupare, lipiti foaia pe obiectul pe care il doriti atasat pe o suprafata de metal, si gata. Obiectul poate fi mutat cu usurinta si repede de pe o suprafata metalica pe alta.
Foaia magnetica autoadeziva poate fi de asemenea utilizata pentru agatat obiecte feromagnetice, cum ar fi un semn de metal (vezi in imagine). Doar atasat o bucata suficient de mare a foii pe suprafata dorita si semnul ramane prins. Pentru ca foaia sa se lipesca bine, suprafata nu trebuie sa fie prea poroasa.

Atentie! Foile magnetice autoadezive nu sunt potrivite pentru sustinerea altor magneti deoarece se demagnetizeaza.Specificatii:

Marime A4
Lungime 297 mm
Latime 210 mm
Grosime 1 mm
Magnetizare Anisotropic
Putere 80 g/cm2
Greutate 230 g

Weight 230
Magnetizare Anisotropic
Putere 80g/cm2
Marime A4
Grosime 1 mm
Perioada de valabilitate 6 luni (aprox.)

Write a review

Foaie magnetica autoadeziva, format A4, grosime 1 mm

Foaie magnetica autoadeziva, format A4, grosime 1 mm

Accept

Site use cookies