Magneti pentru Alarme si Tag-uri 

Il y a 12 produits.

Sistemele Electronice Antifurt – EAS (Electronical Article Surveillance) sunt folosite deja pe scara larga, in special in retail, in magazine de toate dimensiunile. Sunt soluţii de securitate pentru spaţiile comerciale, sisteme antifurt bazate pe tehnologia electromagnetică concepute pentru a elimina pericolul generarii de alarme false.Sistemele...

Sistemele Electronice Antifurt – EAS (Electronical Article Surveillance) sunt folosite deja pe scara larga, in special in retail, in magazine de toate dimensiunile. Sunt soluţii de securitate pentru spaţiile comerciale, sisteme antifurt bazate pe tehnologia electromagnetică concepute pentru a elimina pericolul generarii de alarme false.Sistemele electromagnetice antifurt au in componenta antene amplasate la iesirea din magazin capabile sa detecteze etichete antifurt, pentru diverse categorii de produse. Incercarile de sustragere din magazin a unui produs protejat cu o eticheta antifurt vor determina producerea unei alarme optice si acustice.Gama larga de sisteme de securitate ofera o multitudine de functii si designuri diferite, dand posibilitatea fiecarui client sa aleaga exact solutia de care are nevoie. In aceasta categorie veti gasi toate cele 3 componente ale sistemelor antifurt EAS.

Less
Détails
Showing 1 - 12 of 12 items
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.