Benzi, Foi si Folii magnetice 

Il y a 38 produits.

Aceste produse magnetice au rezultat din unirea proprietatilor magnetilor cu diverse alte materiale, gen plastic, latex sau folii adezive.

Astfel, a rezultat o gama foarte larga de produse cu aplicatii dintre cele mai diverse:

 1. folii magnetice cu grosime de 1 mm: sunt de diferite dimensiuni (A4 si A5) si culori, pentru hobby, arte si meserii, pre...

Aceste produse magnetice au rezultat din unirea proprietatilor magnetilor cu diverse alte materiale, gen plastic, latex sau folii adezive.

Astfel, a rezultat o gama foarte larga de produse cu aplicatii dintre cele mai diverse:

 1. folii magnetice cu grosime de 1 mm: sunt de diferite dimensiuni (A4 si A5) si culori, pentru hobby, arte si meserii, prezentare, decupare, etichetare.
 2. benzi magnetice: au diferite dimensiuni (10-40 mm latime) si culori pentru a eticheta rafturi de otel sau dulapuri metalice. Sunt usor de taiat si se poate scrie usor pe ele. Benzile magnetice cu spate autoadeziv  sunt utile atunci cand se doreste atasarea unui obiect nemetalic (e.g. semn) de o suprafata magnetica. Benzile autoadezive se pot lipi impreuna, deci se pot conecta doua obiecte nemagnetice unul de altul.

Aceste produse magnetice isi gasesc asadar intrebuintari diverse, de la gradinita sau scoala pana in zona de birouri sau de productie (cand se pot realiza diverse panouri si indicatoare Andon).

Less
Détails
 • Benzi magnetice
 • Foi magnetice
 • Folii magnetice
 • Etichete magnetice

  Atat la birou cat si in spatii de logistica sau de productie puteti folosi etichete magnetice (profile C) pentru a eticheta dulapuri de fier, rafturi de depozitare, sertare metalice intr-un mod profesionist si flexibil. Astfel, toate produsele sau documentele sunt mult mai organizate.

  Aceste profile magnetice vor fi livrate cu o insertie de hartie si o folie de protectie din PVC. Insertia de hartie originala poate fi scrisa de mana sau se pot utiliza insertii de hartie pe coli A4 care se pot tipari intr-un mod simplu.

  Aceste etichete magnetice sunt simplu de actualizat sau de mutat intr-o alta locatie!

  Dimensiunile disponibile sunt intre 40x10 mm (cea mai mica eticheta magnetica) si 100 x 40 mm (cea mai mare eticheta magnetica).

 • Benzi magnetice autoadezive
 • Foi magnetice autoadezive
 • Foi magnetice whiteboard
Showing 21 - 38 of 38 items
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.