700+ tipuri de magneti

Sorteaza in functie de forma magnetului

Magneti disc Magneti dreptunghiulari Magneti cubici Magneti cilindrici Magneti inel

La Magnet Expert iti oferim peste 700 de produse magnetice, de exemplu:

MAGNETI NEODIM-cei mai puternici si compacti magneti!

Magnetii neodim (NdFeB Neodim-fier-bor) cunoscuti si sub denumirea de neodymium sau supermagneti sunt cei mai puternici magneti permanenti. Materialul initial este fabricat prin sinterizare si formele finale ale magnetilor neodim sunt taiate conform unor forme regulate. Datorita acestui procedeu de fabricatie este posibila livrarea unei game largi de forme si tipuri de magneti neodim (NdFeB sau neodymium), cu diverse magnetizari. Acest produs face parte din generatia noua a magnetilor si datorita proprietatilor sale si-a gasit utilizare in foarte multe domenii.

Magnetii din neodim (NdFeB sau neodymium) sunt foarte stabili si sunt putin sensibili la campurile magnetice externe. Pe de alta parte, in cazul temperaturilor inalte (maxim 200 grade Celsius) magnetii neodim isi pot pierde magnetismul, spre deosebire de magnetii din ferita.

Avantajul magnetilor neodim (NdFeB) consta in functionarea sigura si caracteristici magnetice excelente raportate la o masa magnetului care este semnificativ mai mica. Practic, acesti magneti reprezinta niste mici bijuterii. Ca un exemplu, un cub neodim (NdFeB) cu latura de doar 5 mm poate avea o forta de 1,2 kg!

magneTI FERITA-rezistenti la temperaturi inalte!

Magnetii ferita (ceramici) reprezinta magnetii clasici, negri, pe care i-am folosit toti in copilarie. Magnetii ferita sunt compusi din oxid de fier si bariu (BaFe) sau strontiu. Sunt magneti duri, casanti, cu remanenta mica, care nu se corodeaza. Rezista si la actiunea unor agenti chimici. Magnetii ferita sunt caracterizati prin temperatura de lucru destul de mare (250 °C).

MAGNETI NEODIM SI FERITA TIP OALa-cu surub, cu filet, cu gaura, cu carlig sau inel.

Magnetii oala inseamna de fapt un magnet neodim incastrat intr-o carcasa de fier. Carcasa poate fi din fier sau alt metal, plastic, cauciuc sau alte materiale. Magnetii incastrati pot fi neodim, ferita, AlNiCo, sau samariu. Tipul de magnet si de carcasa folosit variaza in functie de domeniul de utilizare. Amplasarea magnetului in carcasa de otel are ca rezultat amplificarea fortei de prindere a magnetului oala.

Prin multiplele combinatii de carcase si tipuri de magneti, magnetii neodim oala pot oferi solutii la probleme speciale, in afara domeniilor uzuale de utilizare ale magnetilor.

Pe langa magneti mai avem si alte produse cu magneti incorporati:

ALTE PRODUSE MAGNETICE:Vopseaua magneticaUnelte magneticeSuporti magnetici auto pentru telefonFiltre magnetice

Magneti de birou coloratiEtichete magnetice Foi magnetice colorate Whiteboard-uri

In plus pe langa toate aceste solutii industriale avem si o gama foarte mare de folii magnetice pentru firmele de publicitate sau fotografi.

FOLII MAGNETICE CU AUTOADEZIV FOLII MAGNETICE SIMPLE FOI MAGNETICE AUTOADEZIVE FOI MAGNETICE COLORATE BENZI MAGNETICE AUTOADEZIVE BENZI MAGNETICE COLORATE

Aceste produse magnetice au rezultat din unirea proprietatilor magnetilor cu diverse alte materiale, cum ar fi plastic, latex sau folii adezive.
Astfel, a rezultat o gama foarte larga de produse magnetice cu aplicatii dintre cele mai diverse:

  • folii magnetice cu grosime de pana la 1 mm, cu sau fara adeziv. Aceste folii se vand in general la rola de 30 ml sau debitate la multipli de 1 ml. Utilizarile acestor folii magnetice sunt diverse, precum: pentru hobby, arte si meserii, DIY, prezentare, decupare, etichetare, in zona de publicitate, in gradinite si scoli.
  • foi magnetice cu grosime de pana la 1 mm, cu sau fara adeziv. Aceste foi magnetice pot fi de diferite dimensiuni (formate late de 0,62 m debitate sau formate mai mici, cum ar fi A3, A4 si A5, 20x15, 10x15, 9x13) si culori. La nevoie pot fi debitate formate speciale din rolele de folie magnetica cu lungime de pana la 30 ml.
  • benzi magnetice: au diferite dimensiuni (10-50 mm latime) si culori. Utilizarile frecvente ale benzilor sunt de a eticheta marfa la raft (pe rafturi de otel) sau dulapuri metalice in spatii logistice si birouri, in zona de productie sau prestari servicii. Benzile magnetice sunt usor de taiat si se poate scrie usor pe ele cu marker permanent sau temporar. Benzile magnetice cu spate autoadeziv sunt utile atunci cand se doreste atasarea unui obiect nemetalic (e.g. semn, diverse obiecte usoare, suvenituri usoare) de o suprafata feromagnetica. Benzile autoadezive se pot lipi impreuna, deci se pot conecta doua obiecte nemagnetice usoare unul de altul.

Sa nu uitam de pozele magnetice marturie de nunta/botez sau simplu, in scop de publicitate, inscriptionare masini sau panouri. Si acestea sunt in general realizate pe folie magnetica flexibila, laminata sau nu, avand posibilitatea de a fi aplicate usor pe suportul feromagnetic si de a fi indepartate la fel de usor, fara a zgaria suportul.

Aceste produse magnetice flexibile isi gasesc asadar intrebuintari diverse, de la gradinita sau scoala pana in zona de birouri, de productie sau de prestari servicii (cand se pot realiza diverse panouri si indicatoare de informare, atentionare).

Va invitam sa le folositi cu incredere si sa ne trimiteti noi si interesante utilizari!

Pe langa magnetii industriali oferim si o gata foarte mare de produse magnetoterapeutice

CENTURI CU MAGNETI SI TURMALINABRATARI MAGNETICEbranturi magneticebagheta magneticaVEZI TOATE PRODUSELE

Personalul nostru tehnic, experimentat si prietenos, asteapta telefonul tau si va fi bucuros sa discute cerintele tehnice si sa iti recomande cel mai bun produs, garantat sa functioneze conform parametrilor tehnici. Deoarece utilizarea magnetilor in diverse aplicatii este unul dintre punctele noastre forte, tehnicienii nostri cu experienta in utilizarea magnetilor pot sa iti ofere consultanta de care ai nevoie.

Servirea clientilor este de importanta critica si personalul nostru este pregatit si incurajat sa depuna eforturi ca sa fie sigur ca va depasi asteptarile clientilor. Raspundem repede la cererile tale de solutii magnetice prin telefon, pe chat si pe e-mail astfel incat sa poti primi cat mai repede solutia sau produsul magnetic solicitat.

Stocurile noastre de magneti cresc in mod continuu ca valoare si diversitate. Adaugam 25-50 produse noi in medie in fiecare luna, asa ca daca doresti magneti pe care nu ii avem in prezent in stoc poti sa ne spui. Stim ca putem creste doar impreuna cu clientii nostri si din acest motiv suntem recunoscatori pentru orice cerere de magneti sau produse magnetice noi, pe care le putem adauga apoi in portofoliul nostru de produse. De asemenea, oferim diverse bonusuri de loialitate si organizam concursuri periodice cu premii constand in seturi de magneti sau vouchere pentru achizitii de magneti.

Testimoniale clienti

Foarte bun magazinul, gasesti tot felul de produse magnetice, cam orice din gama de magneti. Livrarea este intotdeauna la timp si fara cusur. Felicitari expertilor in magneti!

Ionut


Imagini incarcate
Am cumparat cu ceva luni in urma 2 astfel de magneti neodim pentru senzorul de la bicla. Inca rezista montat la pedala … s-a potrivit perfect. Multumesc expertilor!

Florin.magneti


Imagini incarcate
Super acesti magneti cauciucati! Sunt bucuros ca rezista si la apa deoarece i-am prins afara si ploua direct pe ei.

Angelescu.M


Imagini incarcate


Postari recente

Maturi magnetice

Maturi magnetice

Te asteptam sa descoperi ce pot face maturile magnetice pentru tine, atelierul sau casa ta! Citeste articolul nostru si afla cum te poate ajuta o matura magnetica sa iti simplifici munca!
Citeste mai mult
La ce poti folosi magneti ferita?

La ce poti folosi magneti ferita?

Ce sunt magnetii din ferita? Unde si la ce ii poti folosi? Povestim mai multe despre magnetii ferita si utilizarile lor in articolul nostru.
Citeste mai mult
La ce poti folosi magneti neodim?

La ce poti folosi magneti neodim?

Ce sunt magnetii neodim? Unde si la ce poti folosi magneti neodim? Povestim mai multe despre acesti supermagneti in articolul nostru. :)
Citeste mai mult
Magneti industriali

Magneti industriali

Magneti industriali: magnetii permanenti pe care ii folosim atunci cand avem nevoie de un ajutor puternic si de incredere. Vorbim despre magneti industriali de mari dimensiuni, care ne ajuta sa ridicam si mutam diferite obiecte grele, cat si despre magnetii industriali mici, pe care ii incorporam in diferite piese sau unelte pentru a ne usura munca.
Citeste mai mult
Suport magnetic auto 360° pentru telefon

Suport magnetic auto 360° pentru telefon

Metoda rapida si sigura de plasare a telefonului, in timpul condusului. Vrei un suport simplu elegant , care sa se potriveasca perfect oricarui interior auto ? Cumpara acum suportul magnetic auto reglabil pentru grila de ventilatie!
Citeste mai mult
Avem Bismut de vanzare!

Avem Bismut de vanzare!

CE ESTE BISMUTUL? Bismutul este un metal moale, cu o suprafata argintie – lucioasa si cu tenta galbuie sau roz. Acest metal se sparge usor si nu poate fi prelucrat la temperatura camerei.
Citeste mai mult
Magnetii pentru ridicat sarcini – Ghid de alegere si utilizare

Magnetii pentru ridicat sarcini – Ghid de alegere si utilizare

Magnetii pentru ridicat sarcini sau dispozitivele magnetice de ridicat sarcini fac parte din categoria magnetilor industriali, fiind proiectati sa optimizeze si usureze munca in sectiile de productie unde se manipuleaza profile metalice (tevi si provile rectangulare si rotunde) sau tabla de diverse grosimi.
Citeste mai mult
Magnetoterapia si beneficiile asupra sanatatii!

Magnetoterapia si beneficiile asupra sanatatii!

Magnetoterapia si beneficiile asupra sanatatii! “Puterea campului magnetic al pamantului s-a redus cu 50%, ceea ce afecteaza profund toate organismele vii.” (Lili Colotin)
Citeste mai mult
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.