Idei de Cadouri 

Exista 62 produse.

Nu stii ce cadou sa iei si nu ai timp sa cauti mai mult? Este foarte simplu! Iti propunem cele mai bune idei de cadouri magnetice, care o sa-i bucure pe cei dragi si o sa-i faca sa zica UAU". Produse si jocuri magnetice unice in Romania, pe stoc!Poti achizitiona cadourile direct de pe site-ul nostru sau ne poti vizita la magazinul nostru din Buc...

Nu stii ce cadou sa iei si nu ai timp sa cauti mai mult? Este foarte simplu! Iti propunem cele mai bune idei de cadouri magnetice, care o sa-i bucure pe cei dragi si o sa-i faca sa zica UAU". Produse si jocuri magnetice unice in Romania, pe stoc!Poti achizitiona cadourile direct de pe site-ul nostru sau ne poti vizita la magazinul nostru din Bucuresti si poti intra in posesia produselor in aceiasi zi. "

Mai putin
Mai mult
 • Idei de cadouri pentru Adulti

  Ce parere ai despre un set Neocube (216 sfere magnetice) sau despre magneti cantareti? Sau despre un suport magnetic de chei ca sa nu mai cauti cheile cand pleci de acasa, un opritor de usa ca sa nu se mai izbeasca, seturi de magneti de diferite forme si dimensiuni pentru diferite teste si experimente cu magneti? Dar o placa de grafit care leviteaza peste niste magneti neodim extrem de puternici? Poti intra in posesia lor in ziua urmatoare plasarii comenzii sau chiar in aceeasi zi, daca vizitezi magazinul nostru din Bucuresti (vizavi de Metrou Dimitrie Leonida)!

 • Idei de Cadouri pentru Copii

  Folosind jocuri magnetice, pe langa ineditul fiecarui joc in sine copii pot experimenta si cu magneti pentru a descoperi proprietatile uimitoare de atractie, respingere, levitatie fata de alti magneti.

  Una dintre ideile de cadou este plastilina magnetica. Plastilina Thinking Putty este o provocare, deoarece are un material cu proprietati unice si va deveni in scurt timp preferata tuturor, mai ales a copiilor.

  Viziteaza aceasta categorie si inspira-te dintre ideile noastre de cadouri pentru cei mici.

 • Idei de Cadouri Corporate

  Cadourile corporate sunt o modalitate excelenta de a strange relatiile dintre doua companii partenere, de a atrage noi clienti, de a rasplati un angajat sau pur si simplu de a-ti arata aprecierea pentru un lucru bine facut!

  Pentru a alege cadoul corporate potrivit, trebuie sa mixezi cu subtilitate marketingul si creativitatea. In spatele unui cadou corporate exista intotdeauna un element de marketing. Oferindu-i  clientului sau partenerului un obiect care-i va placea si pe care-l va utiliza, te asiguri  de continuitatea relatiei voastre de afaceri pentru noi proiecte comune, reciproc avantajoase.

  Ideile noastre de cadouri corporate contin factorul "wow" si cu siguranta vor impresiona.

Arata 1 - 20 din 62 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.