Idei de cadouri pentru Adulti 

Exista 36 produse.

Ce parere ai despre un set Neocube (216 sfere magnetice) sau despre magneti cantareti? Sau despre un suport magnetic de chei ca sa nu mai cauti cheile cand pleci de acasa, un opritor de usa ca sa nu se mai izbeasca, seturi de magneti de diferite forme si dimensiuni pentru diferite teste si experimente cu magneti? Dar o placa de grafit care levit...

Ce parere ai despre un set Neocube (216 sfere magnetice) sau despre magneti cantareti? Sau despre un suport magnetic de chei ca sa nu mai cauti cheile cand pleci de acasa, un opritor de usa ca sa nu se mai izbeasca, seturi de magneti de diferite forme si dimensiuni pentru diferite teste si experimente cu magneti? Dar o placa de grafit care leviteaza peste niste magneti neodim extrem de puternici? Poti intra in posesia lor in ziua urmatoare plasarii comenzii sau chiar in aceeasi zi, daca vizitezi magazinul nostru din Bucuresti (vizavi de Metrou Dimitrie Leonida)!

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 20 din 36 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.