Magneti neodim 

Exista 276 produse.

Cei mai puternici si cei mai compacti magneti! Testeaza-i si te vei convinge!

 • Magneti neodim disc

  Aproape toti magnetii neodim disc au polii pe suprafetele plate. Cei care fac exceptie sunt marcati special. Acestia sunt magnetizati diametral, campul magnetic este paralel cu diametrul.

 • Magneti neodim cilindru

  Magneti neodim cilindru cu polii pe suprafetele plate (magnetizare axiala). O singura exceptie o face magnetul model MES-04-10-N, care este magnetizat diametral.

 • Magneti neodim bloc/paralelipiped

  Magneti neodim bloc au polii pe cele doua suprafete mari. Exceptie fac magnetii model MEQ-19-13-06-LN si MEQ-50-25-10-LN, care sunt magnetizati pe lungime (magnetizare axiala), avand polii pe cele doua suprafete mici.

  In general, magnetii neodim au o temperatura de lucru de maxim 80 grade Celsius, dar in aceasta categorie avem magneti care rezista si la pana la 120 grade Celsius fara sa aiba magnetizarea afectata!
  Acesti magneti neodim speciali care rezista la temperaturi inalte sunt: MEQ-05-2.5-1.5-HN si MEQ-06-04-02-HN.

 • Magneti neodim cub

  Magneti neodim cub cu polii pe doua suprafete opuse.

  Magnetii din aceasta categorie au dimensiuni cuprinse intre 1 mm si 12 mm pe latura.

  Intre acesti magneti se remarca vedeta placata cu aur, magnetul neodim MEW-05-N50-G care este o adevarata bijuterie, putand fi purtat chiar de catre persoanele alergice la nichel pe post de element de design.

  Prin perfectiunea lor, acesti magneti neodim sunt deosebit de atractivi, putand fi utilizati in aplicatii diverse, de la jocuri magnetice, elemente de design, bijuterii, trucuri magice, fixarea diverselor obiecte metalice pana la lipirea pe obiecte non-metalice care sunt fixate apoi pe suprafete metalice.

 • Magneti neodim sfera

  Ce poate fi mai aproape de perfectiune decat un magnet neodim sfera?

  Campul magnetic al acestor magneti sfera este diferit de al celorlalte tipuri de magneti.

  In aceasta categorie puteti gasi magneti neodim puternici cu diametre cuprinse intre 3 si 26 mm.

  De retinut: Datorita pericolului de inghitire, magnetii sfera nu sunt adecvati ca jucarii pentru copii mici si ar trebui sa nu fie lasati la indemana lor! Daca cativa magneti sunt inghititi ei se pot opri in intestine, provocand rani care pun viata in pericol.

  Magnetii neodim sfera pot avea multiple intrebuintari, de la puzzle-uri magnetice, bijuterii ajustabile in timp real, fixarea de diverse obiecte metalice, poze cu cei dragi in locuri inedite, pana la fixarea fetelor de masa in exterior.

  O combinatie interesanta rezulta atunci cand se combina sferele magnetice cu sfere din metal.

 • Magneti neodim inel

  Magnetii neodim inel sunt magneti greu de fabricat datorita formei lor.

  Pot fi folositi pentru pastrarea maruntisului, ca bijuterii inedite, pentru pescuit obiecte metalice, pentru suspendarea diverselor obiecte metalice si non-metalice in diverse combinatii sau pur si simplu la experimente scolare!

  Majoritatea magnetilor neodim inel au polii pe suprafetele circulare plate (magnetizare axiala). Exceptie o face magnetul model MER-10-07-03-N care este magnetizat diametral, campul magnetic este paralel cu diametrul.

  Acesti magneti neodim, chiar daca au gaura, nu sunt potriviti pentru a fi folositi cu suruburi. Pentru insurubare puteti folosii magnetii tip oala cu gaura ingropata sau cilindrica.

  O alta intrebuintare a magnetilor neodymium inel este de a colecta spanul in zone unde curatenia este extrem de importanta si se prelucreaza obiecte metalice prin aschiere. Cu acesti magneti inel nu mai trebuie sa fiti ingrijorat de colectarea spanului!

  Magnetii neodim inel pot avea diametre cuprinse intre 6 mm si 60 mm.

 • Magneti neodim autoadezivi

  Magneti neodim cu autoadeziv ce sunt foarte practici pentru lipirea pe diferite suprafete si utilizare imediata! Nu trebie sa astepti ore pentru intarirea unui adeziv procurat separat deoarece magnetul are tot ce ii trebuie pe el. Este simplu, desfaci colantul de pe adeziv si ai lipit magnetul!

  Acesti magneti NdFeB vin in forma de disc sau dreptunghi. Fiecare magnet neodim de acest tip are o singura parte adeziva. Magnetii sunt livrati in perechi care se atrag reciproc.

 • Magneti neodim cauciucati

  Ce este special la acesti magneti? Acoperirea lor cu cauciuc ii protejeaza mai bine in mediul exterior si/sau umed si sunt mai aderenti pe suprafetele verticale decat alti magneti neodim acoperiti cu nichel, datorita stratului cauciucat.

  Magnetii cauciucati reprezinta un produs de top cu multiple intrebuintari.

 • Magneti neodim conici

  Conici

 • Magneti neodim arc

  Magneti neodim tip arc de cerc

 • Magneti neodim - pentru cusut
 • Magneti neodim cu plastic
Arata 1 - 20 din 276 produse

Sorteaza dupa:

Tip Magnetizare
Putere (kg)
Temperatura maxima de lucru (°C)

Information

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.