Magneti neodim - oala (pentru prindere) 

Exista 51 produse.

Magnet neodim oala inseamna de fapt un magnet neodim (NdFeB sau neodymium) incastrat intr-o carcasa protectoare. Carcasa poate fi din fier sau alt metal, plastic, cauciuc sau alte materiale. Magnetii incastrati tip oala pot fi din neodim (neodymium sau NdFeB) sau ferita.

Amplasarea magnetului in carcasa de otel are ca rezultat amplificarea forte...

Magnet neodim oala inseamna de fapt un magnet neodim (NdFeB sau neodymium) incastrat intr-o carcasa protectoare. Carcasa poate fi din fier sau alt metal, plastic, cauciuc sau alte materiale. Magnetii incastrati tip oala pot fi din neodim (neodymium sau NdFeB) sau ferita.

Amplasarea magnetului in carcasa de otel are ca rezultat amplificarea fortei de prindere a magnetului tip oala. Astfel, in cazul standard un pol este ecranat (campul polului este inchis de carcasa de metal) si se manifesta mai puternic doar pe o singura latura, cea descoperita.

Carcasa are si un rol protector, deoarece magnetii sunt in general sensibili la lovituri cu alte materiale, inclusiv cu alti magneti. De asemenea, carcasa poate fi prevazuta cu gaura de prindere (holsurub cu cap inecat sau cilindric), cu filet interior sau exterior, cu carlig sau inel, existand o mare varietate de magneti tip oala in functie de domeniul de aplicabilitate. Carcasele sunt in mod standard acoperite cu zinc inoxidabil sau, in anumite cazuri, cu vopsea alba.

In general magnetii dintr-o anumita serie sunt produsi toti cu acelasi pol pe fata libera, deci nu se atrag direct unul pe altul (nu sunt perechi). Daca se doreste livrarea de perechi acest lucru se face la comanda speciala.

In magazinul nostru gasiti magneti tip oala cu putere variabila, intre 1,3 kg si 130 kg forta de atractie. La comanda, se pot realiza magneti oala cu caracteristici speciale.

Gama de aplicatii a magnetului neodim oala este deosebit de variata:

  • industrial: magneti in sisteme de fixare in containere de lucru pe timpul transportului, preluarea de obiecte metalice de la distanta, manipulare constructii metalice, adunare deseuri de fier etc.
  • comercial si promovare/marketing: magneti pentru expunere de obiecte in vitrine prin diverse sisteme magnetice de agatare, chei magnetice de deblocare diverse dispozitive (ex. dispensere de hartie sau sertare), sisteme magnetice de expunere pe verticala in showroom-uri 
  • rezidential: magneti pentru prinderea de unelte, scule, obiecte grele (ex. bicicleta) pe suprafete de metal verticale sau orizontale (grinzi), sisteme de mascare (contratreapta, spatii depozitare)
  • generatoare pe curent - deoarece pot fi fixati usor in diverse forme, atat pe stator cat si pe rotor
  • alte aplicatii: magneti pentru vanatoare de fier vechi in lacuri, balti, cautare de comori in nisip, cautare de meteoriti in desert (1 gram se vinde cu 50-100 USD)
Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 20 din 51 produse

Sorteaza dupa:

Tip Magnetizare
Putere (kg)
Temperatura maxima de lucru (°C)
Directia Magnetizarii

Information

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.