Benzi, Foi, Folii si Etichete Magnetice 

Exista 37 produse.

Aceste produse magnetice au rezultat din unirea proprietatilor magnetilor cu diverse alte materiale, cum ar fi plastic, latex sau folii adezive.
Astfel, a rezultat o gama foarte larga de produse magnetice cu aplicatii dintre cele mai diverse:

 • folii magnetice cu grosime de pana la 1 mm, cu sau fara adeziv. Aceste folii se vand in general la rola...

Aceste produse magnetice au rezultat din unirea proprietatilor magnetilor cu diverse alte materiale, cum ar fi plastic, latex sau folii adezive.
Astfel, a rezultat o gama foarte larga de produse magnetice cu aplicatii dintre cele mai diverse:

 • folii magnetice cu grosime de pana la 1 mm, cu sau fara adeziv. Aceste folii se vand in general la rola de 30 ml sau debitate la multipli de 1 ml. Utilizarile acestor folii magnetice sunt diverse, precum: pentru hobby, arte si meserii, DIY, prezentare, decupare, etichetare, in zona de publicitate, in gradinite si scoli.
 • foi magnetice cu grosime de pana la 1 mm, cu sau fara adeziv. Aceste foi magnetice pot fi de diferite dimensiuni (formate late de 0,62 m debitate sau formate mai mici, cum ar fi A3, A4 si A5, 20x15, 10x15, 9x13) si culori. La nevoie pot fi debitate formate speciale din rolele de folie magnetica cu lungime de pana la 30 ml.
 • benzi magnetice: au diferite dimensiuni (10-50 mm latime) si culori. Utilizarile frecvente ale benzilor sunt de a eticheta marfa la raft (pe rafturi de otel) sau dulapuri metalice in spatii logistice si birouri, in zona de productie sau prestari servicii. Benzile magnetice sunt usor de taiat si se poate scrie usor pe ele cu marker permanent sau temporar. Benzile magnetice cu spate autoadeziv sunt utile atunci cand se doreste atasarea unui obiect nemetalic (e.g. semn, diverse obiecte usoare, suvenituri usoare) de o suprafata feromagnetica. Benzile autoadezive se pot lipi impreuna, deci se pot conecta doua obiecte nemagnetice usoare unul de altul.


Sa nu uitam de pozele magnetice marturie de nunta/botez sau simplu, in scop de publicitate, inscriptionare masini sau panouri. Si acestea sunt in general realizate pe folie magnetica flexibila, laminata sau nu, avand posibilitatea de a fi aplicate usor pe suportul feromagnetic si de a fi indepartate la fel de usor, fara a zgaria suportul.

Aceste produse magnetice flexibile isi gasesc asadar intrebuintari diverse, de la gradinita sau scoala pana in zona de birouri, de productie sau de prestari servicii (cand se pot realiza diverse panouri si indicatoare de informare, atentionare).

Va invitam sa le folositi cu incredere si sa ne trimiteti noi si interesante utilizari!

Mai putin
Mai mult
 • Benzi magnetice colorate
 • Foi magnetice colorate

  Foi magnetice pentru creare articole decorative, marcare sau etichetare.

  In magazinul nostru online, puteti achizitiona coli magnetice colorate si hartie magnetica imprimabila in format A4 (297 x 210 mm).

  Foile magnetice pot fi utilizate pentru prezentari sau seminarii, pe table magnetice sau alte placi metalice. Le puteti taia in orice forma si le puteti atasa pe toate suprafetele metalice.

  Pe langa foile magnetice cu forta adeziva puternica, sortimentul nostru contine si foi magnetice autocolante, hartie magnetica imprimabila, discuri magnetice si o selectie de rame magnetice colorate.

 • Folii magnetice
 • Etichete magnetice

  Atat la birou cat si in spatii de logistica sau de productie puteti folosi etichete magnetice (profile C) pentru a eticheta dulapuri de fier, rafturi de depozitare, sertare metalice intr-un mod profesionist si flexibil. Astfel, toate produsele sau documentele sunt mult mai organizate.

  Aceste profile magnetice vor fi livrate cu o insertie de hartie si o folie de protectie din PVC. Insertia de hartie originala poate fi scrisa de mana sau se pot utiliza insertii de hartie pe coli A4 care se pot tipari intr-un mod simplu.

  Aceste etichete magnetice sunt simplu de actualizat sau de mutat intr-o alta locatie!

  Dimensiunile disponibile sunt intre 40x10 mm (cea mai mica eticheta magnetica) si 100 x 40 mm (cea mai mare eticheta magnetica).

 • Benzi magnetice autoadezive
 • Foi magnetice autoadezive sau printabile
 • Foi magnetice whiteboard
Arata 1 - 20 din 37 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.