Vopsea magnetica 

Exista 19 produse.

Daca te-ai saturat de aspectul casei tale si vrei sa iti personalizezi locuinta, tot ce trebuie sa faci este folosesti una dintre cele trei tipuri de vopsea puse la dispozitie de Magnet-expert.ro: vopsea magnetica, vopsea blackboard si vopsea whiteboard.

Acum este foarte usor sa schimbi un perete simplu decorat si static, intr-un element viu, ca...

Daca te-ai saturat de aspectul casei tale si vrei sa iti personalizezi locuinta, tot ce trebuie sa faci este folosesti una dintre cele trei tipuri de vopsea puse la dispozitie de Magnet-expert.ro: vopsea magnetica, vopsea blackboard si vopsea whiteboard.

Acum este foarte usor sa schimbi un perete simplu decorat si static, intr-un element viu, caruia sa ii poti schimba permanent aspectul. Usor de intrebuintat, vopseaua magnetica poate fi aplicata pe orice fel de suprafata, pe lemn, carton, ceramica, polistiren si zidarie, devenind in felul acesta o baza ideala pentru magneti decorativi, poze magnetice sau diverse prezentari. 

Peste peretele pe care s-a folosit, in prealabil, vopsea magnetica, putem aplica cu succes un strat de vopsea blackboard pe care putem scrie cu creta sau un strat de vopsea whiteboard. Indiferent de metoda pentru care optam, va fi foarte usor sa lasam mesaje pentru cei apropiati, fie cu litere magnetice, fie cu creta sau cu markerul special pentru whiteboard.

Mai putin
Mai mult
 • Vopsea Magnetica

  Vopsea magnetica se poate aplica pe diverse suprafere: lemn, carton, ceramica, zidarie, perete, etc. Vine gata de utilizare si se aplica usor pe perete cu un trafalet sau cu o pensula. Nu diluati si nu amestecati vopseaua magnetica pentru pereti cu altceva.

  Vopseaua sau grundul contin, de fapt, particule de pulbere de fier care se depun pe suprafata respectiva, putand sustine magneti sau obiecte cu magnet. Desi culoarea vopselei este gri inchis, se poate aplica peste aceasta orice culoare doresti fara a se pierde proprietatile magnetice.

  Vopseaua magnetica este ideala pentru camerele copiilor, spatii de joaca, birouri si chiar si pentru acasa. Te poti juca cu magneti, poti prinde prezentarile de perete sau iti poti expune lucrarile.

 • Vopsea Whiteboard

  Vopseaua Whiteboard transforma orice suprafata intr-o tabla uscata pe care se poate scrie cu markere si se poate sterge. Acum, cu Sketchpaint, poti da frau liber imaginatiei tale sau poti crea tabele pentru a te organiza mai bine atunci cand lucrezi: vizualizeaza, lasa mesaje, sistematizeaza.

  ‘SketchPaint’ inlocuieste tabla traditionala de scris intr-un mod placut, integrandu-se elegant in design. Nu vei mai avea nevoie de tabla de scris care iti obtura spatiul, ‘Sketch Paint’ aplicandu-se pe orice suprafata, fiind la indemana oriunde ai nevoie. De aceea, SketchPaint este perfect pentru a fi folosit acasa, la birou, la scoala sau oriunde simti nevoia sa te exprimi, dand o nota de eleganta spatiului.

  Se poate aplica pe diverse suprafete: lemn, piatra, plastic dur, metal, etc.

 • Vopsea Blackboard

  Blackboard Paint este o vopsea care aplicata pe perete il transforma intr-o tabla pentru scris cu creta. Se aplica usor si este ideala pentru camerele copiilor, spatii de joaca, birouri si chiar si pentru acasa. Poti desena sau iti poti scrie ideile, retetele, listele de cumparaturi – este alegerea ta!

  Se poate aplica pe diverse suprafete: lemn, carton, ceramica, zidarie, perete, etc.

  Magnet-Expert.ro va pune la dispozitie vopseaua Blackboard intr-o varietate de culori: negru, gri, lime, verde, roz, albastru si rosu.

Arata 1 - 19 din 19 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.