Produse magnetice 

Exista 120 produse.
 • Adeziv pentru magneti

  In aceasta categorie vei gasi adezivul potrivit pentru super-magnetii tai.

  Materiale pe care poate fi aplicat adezivul: metal, sticla, portelan, ceramica, lemn, marmura, piatra, beton, thermoset, materiale plastice din fibra de sticla, PVC rigid, cauciuc, spuma sintetica (polistiren).
  Atentie: Adezivul nu este potrivit pentru toate materialele plastice.

 • Unelte magnetice

  Cate intrebuintari poate avea un magnet in practica?

  Magnetii nu sunt doar produse utile in starea in care sunt fabricate, ci sunt extrem de utili atunci cand se afla la indemana, incorporati in diverse unelte, in situatii speciale sau in utilizarea normala.

  Cum ar fi ca atunci cand pierd cheile intr-un loc ingust sa le pot recupera cu usurinta cu o unealta telescopica magnetica? Sau atunci cand doresc lumina dar si mainile libere pentru a lucra sa am o lanterna cu prindere magnetica?

 • Vopsea magnetica

  Daca te-ai saturat de aspectul casei tale si vrei sa iti personalizezi locuinta, tot ce trebuie sa faci este folosesti una dintre cele trei tipuri de vopsea puse la dispozitie de Magnet-expert.ro: vopsea magnetica, vopsea blackboard si vopsea whiteboard.

  Acum este foarte usor sa schimbi un perete simplu decorat si static, intr-un element viu, caruia sa ii poti schimba permanent aspectul. Usor de intrebuintat, vopseaua magnetica poate fi aplicata pe orice fel de suprafata, pe lemn, carton, ceramica, polistiren si zidarie, devenind in felul acesta o baza ideala pentru magneti decorativi, poze magnetice sau diverse prezentari. 

  Peste peretele pe care s-a folosit, in prealabil, vopsea magnetica, putem aplica cu succes un strat de vopsea blackboard pe care putem scrie cu creta sau un strat de vopsea whiteboard. Indiferent de metoda pentru care optam, va fi foarte usor sa lasam mesaje pentru cei apropiati, fie cu litere magnetice, fie cu creta sau cu markerul special pentru whiteboard.

 • Capac din cauciuc pentru magneti

  Capacele din cauciuc se folosesc pentru protejarea suprafetelor. De asemenea, magnetii atasati de un perete metalic vertical, vor aluneca mai greu daca sunt imbracati cu capace din cauciuc. In situatii normale, un magnet atasat de un perete metalic vertical poate sustine o sarcina de doar 20% din puterea sa de atractie.

  Magnet-expert.ro va pune la dispozitie capace din cauciuc pentru magneti de diverse dimensiuni.

 • Separatoare magnetice

  Separatoarele de placi de metal faciliteaza scoaterea eficienta si sigura de placi de metal dintr-o gramada.

 • Magneti Permanenti pt Ridicare

  Magnetii permanenti de ridicat sarcini servesc la ridicarea si manipularea materialelor feromagnetice plane si circulare (table, tevi de diferite forme si dimensiuni, alte obiecte feromagnetice). Aplicatiile acestor magneti pentru ridicare sunt numeroase, fiind folositi in depozite de materiale metalurgice, in ateliere de productie, in manipularea in industria siderurgica (manipulari langa prese hidraulice, masini de taiere si de prelucrare, langa foarfece industriale), in industria maselor plastice la schimbarea formelor din presele cu injectare etc.

 • Suporti magnetici auto

  Suportul magnetic pentru telefon este comod, sigur in trafic si, totodata, discret. Nu este doar un accesoriu pentru telefon, este viziunea noastra despre modul in care telefonul, tableta sau orice alt echipament electronic trebuie intrebuintat in timp ce conduci.

  Multumita sistemului magnetic special creat, suportul garanteaza forta de atractie mare, oferind un condus sigur. In plus, datorita tehnologiei inovatoare, nu exista riscul de a afecta dispozitivele electronice.

  Poate fi montat usor pe sistemul de aerisire sau pe bordul oricarui vehicul, se ataseaza in mod foarte discret de grila de ventilatie a autovehicului, permitand atasarea si detasarea foarte rapida, prin apropierea telefonului de suportul magnetic. Datorita magnetului foarte puternic si a invelisului cauciucat, telefonul sta fixat foarte ferm, nemodificandu-si pozitia chiar in cazul vibratiilor puternice sau cand i se ataseaza cablul de incarcare.

 • Grafit Pirolitic & Bismut

  Grafit Pirolitic & Bismut

  Grafitul este un mineral răspândit în natură ce face parte din categoria nemetalelor, fiind după diamant un element stabil datorită structurii simetrice de C60 cu o compoziție chimică de Carbon pur cristalizând hexagonal, rar romboedric sau fiind sub formă amorfă. Grafitul are în structură cristale opace de culoare neagră, hexagonale, formă tabulară, solzoasă, sau bare.

  Grafitul pirolitic este un material similar cu grafitul, dar care nu se gaseste in natura fiind facut de om. In general se fabrica prin incalzirea unui hidrocarbon intr-un cuptor cu vid, aproape de temperatura lui de descompunere, permitand grafitului sa se cristalizeze. Rezultatul este un produs ultra-pur care este teoretic aproape de densitatea anizotropica. Materialul este cultivat pe un substrat dandu-I o compozitie stratificata.

  Putine materiale pot fi facute pentru a levita magnetic stabil deasupra campului magnetic a unui magnet permanent. Desi repulsia magnetica este evidenta si usor obtinuta intre oricare doi magneti, forma campului duce la impingerea in lateral a magnetului de deasupra, facand imposibila o levitatie stabila pentru obiectele magnetice. Cu toate acestea, materiale diamagnetice pot levita deasupra magnetilor puternici. Grafitul pirolitic este magnetic bipolar.

  Specificatii:

  Aplicatie: Levitatie magnetica

  Compozitie chimica: Grafit

  Caracteristici principale :

  * densitate mare, suprafata densa, fara vapori, usor de prelucrat;
  * proprietati termice, electrice, magnetice si mecanice cu o anizotropie inalta;
  * puritate inalta, continut total de impuritati < 2ppm, etanseitate mare a aerului;
  * temperaturi inalte, puterea creste odata cu cresterea temperaturii, intensitatea atinge valoarea maxima la 2750°C, iar pentru sublimare la 3600°C;
  * modulul de elasticitate scazut, conductivitate termica mare, coeficient termal de largire mic, rezistenta buna la socurile termice;
  * stabilitate chimica buna, rezistenta la acid, alcaliu, sare si agenti organici;
  * la temperaturi inalte nu se simte nici un miros de gaz, mentineti temperatura furnalului la 10-7mmhg la peste 1800 °C.

  Aplicatii:

  * duze de rachete;
  * topirea metalului de inalta puritate;
  * porti electronice de mare putere;
  * perii electronice folosite in regulatorul de tensiune;
  * industria semiconductoare pentru incalzirea straturilor de grafit;
  * absortia atomica a stratului unui tun in analiza instrumentelor.

 • Sugru-adeziv universal modelabil

  Sugru este primul adeziv modelabil din lume care se transforma in cauciuc.

  Sugru = plastilina-adeziv care lipeste ORICE (aluminiu, ceramica, silicon, metal, sticla, plastic, cauciuc etc.).

  Adera la ORICE fel de suprafata - poate fi folosit pentru a inlocui parti lipsa din obiecte (inclusiv din carcasa telefoane mobile), pentru a izola legaturi intre cabluri electrice, pentru a lipi bibelouri sparte, pentru a inlocui bucati din manere lipsa de la ibrice, pentru a repara crapaturi din bordul masinii / usi cuptoare cu microunde etc. (NUMAI IMAGINATIE SA AVETI)!

 • Banda magnetica tip sah pentru taxi

  Benzi magnetice tip "sah" pentru portierele masinilor de taxi.

Arata 1 - 20 din 120 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.