Whiteboards/Flipchart 

Exista 8 produse.

In aceasta categorie iti punem la dispozitie diverse table magnetice de whiteboard si flipchart-uri magnetice, care iti vor usura munca in prezentari si in conferinte. Ele prezinta mai multe intrebuintari, fiind utile, atat pentru a posta diverse prezentari, grafice sau notite cu ajutorul magnetilor speciali, cat si pentru a scrie pe ele cu un m...

In aceasta categorie iti punem la dispozitie diverse table magnetice de whiteboard si flipchart-uri magnetice, care iti vor usura munca in prezentari si in conferinte. Ele prezinta mai multe intrebuintari, fiind utile, atat pentru a posta diverse prezentari, grafice sau notite cu ajutorul magnetilor speciali, cat si pentru a scrie pe ele cu un marker pe baza de apa.Tot in aceasta categorie vei putea gasi si accesoriile speciale pentru whiteboards si pentru flipchart-urile magnetice.

Mai putin
Mai mult
 • Whiteboards

  Tablele magnetice sau Whiteboards au multiple intrebuintari, fiind utile atat pentru a posta diverse documente cu magneti, foi si benzi magnetice, rame magnetice, cat si pentru a scrie pe ele cu un marker pe baza de apa.

  Tablele magnetice se gasesc astazi in institutii publice (primarii, administratie financiara, scoli, licee), institutii private de invatamant, companii din industrie (atat in zona de productie cat si in zona administrativa sau de prestari servicii), fiind o alternativa moderna la fixarea documentelor prin cuie, pioneze sau diversi adezivi.

  Gama de dimensiuni disponibila este foarte variata, fiecare cumparator putand gasi o tabla magnetica care sa i se potriveasca. Si sa nu uitam ca si magnetii potriviti, de la magneti de birou pana la magneti simpli, pot fi gasiti tot la noi!

 • Flipchart

  Magnet-expert.ro va pune la dispozitie mai multe tipuri de Flipchart magnetic. Acestea au rama din aluminiu si suprafata magnetica si pot fi utilizate atat pentru postare de documente cu magneti, cat si pentru a scrie pe ele cu markere nepermanente pe baza de apa. Pentru stergere se utilizeaza un burete uscat.

  Flipchartul este util pentru sali de conferinta, prezentari si training-uri.

 • Markere

  Magneti-expert.ro va pune la dispozitie o serie de markere magnetice in diverse culori care pot fi folosite pentru a scrie pe whiteboard si pe flipchart.

 • Suport magnetic pentru hartie
Arata 1 - 8 din 8 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.