Magneti Samariu-Cobalt 

Exista 3 produse.

Similar, așa cum sunt preferați la ora actuală magneții de neodim (magneți NdFeB), se încadrează în cei mai puternici magneți și magneții de samariu (SmCo). Forța lor este aproape comparabilă cu forța magneților de neodim. Față de magneți de neodim au însă un avantaj distinct și anume rezistența termică. Aceasta poate fi chiar până la 300 °C (la...

Similar, așa cum sunt preferați la ora actuală magneții de neodim (magneți NdFeB), se încadrează în cei mai puternici magneți și magneții de samariu (SmCo). Forța lor este aproape comparabilă cu forța magneților de neodim. Față de magneți de neodim au însă un avantaj distinct și anume rezistența termică. Aceasta poate fi chiar până la 300 °C (la cei de neodim este maxim până la 200 °C).

Un alt mare avantaj al acestor magneți este rezistența lor la coroziune fără aplicarea tratamentului de suprafață - deci magneții SmCo se livrează fără tratament de suprafață.

În funcție de raportul elementelor principale prezente în conținutul acestor magneți, Samariu - Sm și Cobalt - Co.

Mai putin
Mai mult
Arata 1 - 3 din 3 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.