Magnetoterapie 

Exista 23 produse.

Magnetoterapia este cea mai simpla, ieftina, nedureroasa si sigura terapie cunoscuta. Era cunoscuta in China antica si se spune ca regina Cleopatra purta un talisman magnetic pentru a-si pastra tineretea si frumusetea. Astazi peste 5.000.000 de oameni marturisesc rezultatele uluitoare ale magnetoterapiei.Magnetii accelereaza circulatia sanguina ...

Magnetoterapia este cea mai simpla, ieftina, nedureroasa si sigura terapie cunoscuta. Era cunoscuta in China antica si se spune ca regina Cleopatra purta un talisman magnetic pentru a-si pastra tineretea si frumusetea. Astazi peste 5.000.000 de oameni marturisesc rezultatele uluitoare ale magnetoterapiei.Magnetii accelereaza circulatia sanguina fara a mari tensiunea. Astfel se iriga mai bine sistemul periferic, sunt ameliorate durerile, migrenele, durerile articulare, reumatismul, se reduc artroza, artrita si efectul bolii Parkinson, se previne si amelioreaza cu 50% depresiile, se ajuta organismul impotriva bolilor virotice, bacterii sau bacili. Magnetii functioneaza ca antibiotic micsorand aciditatea si alcalinizand tesuturile din celule, alunga stresul.Magnet-expert.ro va pune la dispozitie o gama variata de produse magnetice utilizate in magnetoterapie. Produsele magnetice sunt concepute pentru a inlocui cu succes forta magnetica necesara pentru optimul de functionalitate al corpului uman, oferind din plin avantajele mai sus mentionate, regenerand si refacand campul energetic uman doar prin simplu contact cu corpul. Campul magnetic actioneaza si prin haine, tesuturi sau oase.

Mai putin
Mai mult
 • Carti Magnetoterapie

  Descoperiti efectele pozitive ale magnetismului aplicat pentru imbunatatirea si intretinerea starii de sanatate a intregii finte.

  - Ce boli pot fi tratate cu magneti?
  - Cum reusesc magnetii sa vindece?
  - Ce polaritate ar trebui sa folosim si pentru ce boala?
  - Care e modul corect de a folosi magnetii?
  - Cat timp ar trebui mentinuti magnetii pe corp?
  - Care sunt ultimele produse magnetice ce pot fi folosite?
  - Care este natura fundamentala a magnetismului?

  Găsiţi răspunsuri la aceste întrebări studiind cartile despre Magnetoterapie.

 • Produse Magnetoterapie

  Produsele magnetice sunt concepute pentru a inlocui cu succes forta magnetica necesara pentru optimul de functionalitate al corpului uman, oferind din plin avantajele mai sus mentionate, regenerand si refacand campul energetic uman doar prin simplu contact cu corpul. Campul magnetic actioneaza si prin haine, tesuturi sau oase.

  In prezent, aceasta modalitate de ameliorare si vindecare a afectiunilor a atras atentia specialistilor, studiile realizate in acest sens demonstrand calitatile magnetilor.

  In urma studiilor s-a constat ca efectul actiunii magnetilor este vizibil dupa circa 2 ore de la aplicarea in zona cu probleme. De asemenea este important si faptul ca, in urma unei aplicari si utilizari corecte, folosirea magnetilor nu are constraindicatii.

  Un domeniu in care se folosesc cu foarte mare succes magnetii este cel al sportului: plasarea pe o zona afectata, tumefiata, sau deasupra unei entorse sau rupturi de oase are ca efect ameliorarea durerilor vindecarea mult mai rapida.

  Principalele afectiuni in care se intrebuinteaza cu succes magnetii sunt:

  - dureri de cap, migrene

  - dureri ale articulatiilor

  - dureri menstruale

  - accidente sportive, fracturi

  - insomnii

  - probleme cu circulatia sangelui

  - probleme cu digestia/lipsa poftei de mancare

  - stress, oboseala, surmenaj, solicitari psihice si fizice

  In aceasta categorie veti gasi, atat centuri cu magneti si turmalina pentru cervicala, umeri, cot, glezna si genunchi, cat si suporturi pentru corectarea posturii.

 • Magneti Magnetoterapie

  Magnetul produce un camp electromagnetic care armonizeaza in profunzime structura biocampului uman, regenereaza si reincarca rezervele energetice umane. In lipsa energiei magnetice din interiorul pamantului, toata lumea vie este profund afectata. In prezent, din cauza industrializarii masive campul magnetic al pamantului este cu 50% mai redus decat in ultimii 500 de ani. El masoara azi apr. 0,5 Gauss.

  Magnetii accelereaza circulatia sanguina fara a mari tensiunea. Astfel se iriga mai bine sistemul periferic, sunt ameliorate durerile, migrenele, durerile articulare, reumatismul, se reduc artroza, artrita si efectul bolii Parkinson, se previne si amelioreaza cu 50% depresiile, se ajuta organismul impotriva bolilor virotice, bacterii sau bacili. Magnetii functioneaza ca antibiotic micsorand aciditatea si alcalinizand tesuturile din celule, alunga stresul.

  In urma studiilor s-a constat ca efectul actiunii magnetilor este vizibil dupa circa 2 ore de la aplicarea in zona cu probleme. De asemenea este important si faptul ca, in urma unei aplicari si utilizari corecte, folosirea magnetilor nu are contraindicatii.

  Magnetii se aplica pe corp, pe zonele cu probleme sau dureri. Ei actioneaza in profunzime, ameliorand, restabilind sau optimizand functionarea organelor si tesuturilor. Fara a avea un efect vizibil (campul magnetic fiind invizibil), se constata o atenuare sau disparitie a durerilor sau, in alte cazuri, o insanatosire a organelor bolnave.

  Magnet-expert.ro va pune la dispozitie mai multe tipuri de magneti care pot fi folositi cu succes in terapie.

 • Lenjerie magnetica
 • Bratari magnetice

  Bratarile magnetice sunt unele dintre cele mai populare produse si poate fi purtate 24 de ore pe zi, pentru a asigura cantitatea corespunzatoare a terapiei magnetice la incheieturi si zona bratului.

  Bratara magnetica poate ajuta la ameliorarea durerii de la incheieturi, de asemenea, poate ajuta la reducerea inflamatiei , rigiditatii si ameliorarea problemelor de circulatie la degete.

 • Bagheta magnetica

  Avantajele consumului de apa magnetizata sunt foarte cunoscute in toata lumea prin faptul ca apa este rapid absorbita de intregul organism. Ea este de asemeni extrem de benefica si pentru utilizarea pe exteriorul corpului (comprese, spalaturi etc.).

  Ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, reduce tensiunea arteriala, elimina excesele de fluide si toxine din organism, creste nivelul de energie, imbunatateste starea generala de sanatate si amelioreaza durerile.

  Efectele cele mai bune s-au observat la curele cu apa magnetizata, in tratarea afectiunilor care apar si se agraveaza pe fondul unor probleme emotionale:

  -hipertensiune
  -aritmie cardiaca -ulcer gastric
  -colita de fermentatie; -dispepsie si constipatie
  -tulburari de tranzit intestinal cronicizate
  -diabet - are un rol adjuvant in stabilizarea glicemiei, a carei valoare, este stiut, variaza foarte mult in functie de starea emotionala
  -nevralgii diverse
  -migrene.

 • Branturi cu magneti

  Palmele si talpile repeta constructia corpului nostru, functionînd ca niste telecomenzi de dirijare a sanatatii omului. Pe mîini si pe labele picioarelor se afla sisteme de puncte cu activitate înalta, conforme tuturor organelor si partilor corpului. Întreg organismul uman isi regaseste corespondentul la scara mai mica in palme si talpi.

  Totul merge pe principiul: cu cit suprafata pe care se actioneaza este mai redusa ca marime, cu atat efectul este mai puternic.

  Corpul si sistemele corespunzatoare lui se afla într-o interactiune continua. In cazul îmbolnavirii, unda porneste din organul afectat catre punctul de pe corp corespunzator lui, il excita, iar acesta devine dureros. In momentul stimularii acestui punct prin diferite procedee apare unda curativa, vindecatoare, care exercita o influenta de normalizare asupra organismului afectat. Stimularea se poate face prin magnetoterapie.

 • Saltea si pilota magnetica

  Salteaua si pilota magnetica sunt formate din magneti permanenti (un magnet are o putere de 2000 Gauss), dintr-un strat de ioni negativi, dintr-un strat mineral sub forma de fulgi de ioni, din bumbac si alte materiale.

  In mod eficient ajuta la circulatia sangelui, activeaza celula, ajuta la ameliorarea durerii, elimina starea de oboseala, imbunatateste calitatea somnului, astfel incat poate lasa corpul intr-un mediu de dormit confortabil.
  Gata cu tulburarile de somn,alergiile, crizele de astm! Acum ai un somn linistit.

  CONTRAINDICATII:

  Terapia pe baza de camp magnetic nu poate fi folosita de pacienti cu generator de puls cardiac sau alte aparate electronice de stimulare a unor functii importante ale organismului. Epilepticii sau femeile gravide trebuie sa consulte medicul sau practicianul de medicina alternativa. Protezele sintetice, implantele metalice in membre sau a valvelor cardiatice sintetice nu constituie contraindicatii; adica Magnoflex - terapie pe baza de camp magnetic poate fi folosit in aceste cazuri fara ezitari.

Arata 1 - 20 din 23 produse
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.