Suport clienti

Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, colegii nostri de la Suport clienti asteapta sa iti preia apelul in fiecare zi lucratoare, intre orele 09-18, la unul dintre numerele: +40 762 749 009 sau +40 770 940 955.

Modificare sau anulare comanda magneti

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, te rugam sa ne anunti cat mai repede la unul dintre numerele: +40 762 749 009 sau +40 770 940 955.

Colegii nostri de la Suport clienti vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare magneti

Cand inregistrezi comanda poti sa alegi si modalitatea in care vrei sa ti-o livram.

Livrarea prin Fan Courier se face in 1-3 zile lucratoare. Constul transportului este de 17 lei, daca destinatia pachetului se afla in zona de acoperire al serviciului de curierat. Costul poate varia si in functie de greutatea pachetului.

Produsele de mari dimensiuni nu pot fi livrate in ziua inregistrarii comenzii. 

Ridicarea magnetilor si produselor magnetice din magazin:

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in magazin le poti ridica imediat. Noi le putem rezerva si ambala pentru tine.
Daca produsele nu sunt pe stoc in magazin cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin e-mail sau SMS cand acestea vor ajunge in magazin ca sa treci sa le ridici.

Livrarea in magazin se face gratuit.

Daca ai platit deja comanda inainte sa vii sa o ridici (cu cardul online, ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele.

Pentru persoanele juridice este necesara si o imputernicire sau stampila din partea firmei.

 

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/numerar.
Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

Returnări

Returnarea pachetului tau

Pachetele sunt în general trimise în ziua primirii plății și sunt expediate prin FanCourier sau DPD, cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin alte sisteme cu semnătură obligatorie va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea on+line a pachetului dumneavoastră.


Cutiile cu magneti sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.


Categorii

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.