Pret redus!

Magnetoterapia - carte

HMagnetoterapia

Nou

Magnetoterapia - carte

Mai multe detalii

35,38 lei

TVA inclus

40,09 lei TVA inclus

-4,71 lei

Livram oriunde in tara

Livrare in 24h

Plati sigure

Expertul tau in magneti

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,60 lei.

Cu totii de dorim intai sanatate si apoi alte lucruri in viata! Deoarece am primit multe solicitari despre utilizari ale magnetilor in terapie, ne-am gandit sa gasim un material care sa ofere o abordare stiintifica asupra acestui subiect. Si am gasit acest material in caretea Magnetoterapia - prima carte de pe Hobber! Descoperiti efectele pozitive ale magnetismului aplicat pentru imbunatatirea si intretinerea starii de sanatate a intregii finte.

- Ce boli pot fi tratate cu magneti?
- Cum reusesc magnetii sa vindece?
- Ce polaritate ar trebui sa folosim si pentru ce boala?
- Care e modul corect de a folosi magnetii?
- Cat timp ar trebui mentinuti magnetii pe corp?
- Care sunt ultimele produse magnetice ce pot fi folosite?
- Care este natura fundamentala a magnetismului?

Gasiti raspunsuri la aceste intrebari si chiar mai mult!

Magnetoterapia este atat una dintre cele mai vechi forme de tratament medical, cât si una dintre cele mai noi. Suntem abia la începuturile explorarii acestei remarcabile modalitati de vindecare, dar rezultatele sunt deja impresionante. Desi pare incredibil ca ceva atât de simplu ca un magnet ar putea alina în câteva minute, sau ore, o durere de cap, de gât sau o alta durere, in multe cazuri chiar asa se întâmpla. Probabil ca unii ati încercat sa folositi tratamentele cu magneti în caz de boala, sau chiar si daca erati sanatosi. Este posibil ca 4 din 5 dureri obisnuite si diferite boli comune sa fie vindecate prin magnetoterapie. Putine metode ale medicinii conventionale occidentale dau rezultate atât de bune!

Magnetoterapia poate ajuta corpul sa vindece gâtul întepenit, migrenele, crampele premenstruale, durerile de spate si aproximativ alte peste 30 de boli comune si boli grave. Pentru a putea practica terapia de unul singur, acasa, trebuie sa cunosti câteva principii de baza, iar pentru stari mai grave trebuie sa stii cum sa pui un diagnostic si sa faci un tratament magnetic complet al tuturor glandelor si organelor.

Desi tratamentele magnetice par sa faca minuni, ele nu pot vindeca totul, nu sunt un remediu minune. Ele functioneaza mai mult ca impulsul de pornire al unei masini. Daca are combustibil (adica nutritie corespunzatoare) si un sistem bun de tractiune (adica exercitiu potrivit), masina va porni si va continua sa mearga.

Unul dintre modurile prin care fortele magnetice interactioneaza cu corpul este prin alternarea orientarii spinului unor protoni, particulele minuscule care alcatuiesc nucleul atomilor. Probabil ca acesta este motivul pentru care magnetii sunt eficienti într-o mai larga varietate de boli decât multe dintre chimicalele sau medicamentele care dau rezultate doar la nivel macromolecular, pentru a modifica sau a ataca bacterii sau virusi specifici, sau pentru a modifica un dezechilibru chimic particular.

Prin stimularea structurii biochimice a organismului, fortele magnetice ajuta corpul sa se vindece singur, pe cale naturala.

Buryl Payne are un masterat in fizica si unul in psihologie. In anii '80 a descoperit o forta biologica, necunoscuta pana in acel moment, care este diferita de magnetism dar in legatura cu acesta. Aceasta descoperire l-a stimulat in cercetarea asupra magnetismului si comportamentului uman. Printre inventiile sale se numara pulsarul magnetic, un aparat de testare musculara, primul instrument comercial de biofeedback si un aparat de masurat aura. Este autorul a sase carti; aceasta este a doua despre magnetism.

Numarul de pagini: 240 + 3 magneti, de marimi diferite, CADOU!
Formatul în cm. (l x L): 13 x 20
I.S.B.N.: 973-87022-2-4
Traducator: Alina Pârvu
Titlul original: Magnetic Healing - Advanced Techniques for Application of Magnetic Forces
A apărut în: 2006

Scrie un comentariu

Magnetoterapia - carte

Magnetoterapia - carte

Magnetoterapia - carte

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.