Banda din cauciuc, autoadeziva, gri, 10 x 5 cm

HM-32

Nou

Banda din cauciuc, autoadeziva, gri, 10 x 5 cm

Mai multe detalii

16,31 lei

TVA inclus

Livram oriunde in tara

Livrare in 24h

Plati sigure

Expertul tau in magneti

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.

Aceasta banda din cauciuc siliconat poate preveni alunecarea unui magnet.
In general, banda de cauciuc poate dubla sau tripla forta de aderenta a unui magnet neodim fata de un perete metalic. Imbunatatirea care poate fi atinsa depinde de temperatura si combinatia de material. Prin urmare, un calcul exact, nu este posibil.
Banda nu functioneaza cu magneti mici sau foarte subtiri.
Distanta suplimentara de 0,42 mm intre magnet si suprafata metalica poate duce chiar la o forta de aderenta mai mica. Magnetii prea puternici, pe de alta parte, pot deteriora stratul de cauciuc siliconat.
Banda de cauciuc are o lungime de 10 cm si o latime de 5 cm.
Aceasta banda nu functioneaza cu magneti oala.
Magnetii pot lasa urme pe banda de cauciuc.
Puteti taia cu usurinta forma magnetului din banda de cauciuc ... o lipiti de magnet ... dupa care magnetul astfel "imbracat" poate sustine de doua ori sau de trei ori mai multa greutate. Un test cu un magnet model HS-15-08-N ne arata ca puterea de atractie perpendiculara pe o suprafata metalica este 6,7 kg. Puterea de atractie fata de un perete metalic (in directia de forfecare) este de numai 1 kg. Banda de cauciuc creste considerabil puterea de atractie fata de perete. Magnetul HS-15-08-N poate tine acum 2,7 kg (in sens lateral).

Material Cauciuc siliconat
Lungime (mm) 10cm
Latime (mm) 5cm
Grosime (mm) 0,42
Greutate (g) 1,5

Scrie un comentariu

Banda din cauciuc, autoadeziva, gri, 10 x 5 cm

Banda din cauciuc, autoadeziva, gri, 10 x 5 cm

Banda din cauciuc, autoadeziva, gri, 10 x 5 cm

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.